Nieuwste beoordelingen voor Bouwkeuring

WoonKeur
Anoniem
Bouwkeuring in Deventer
4 juli 2024
WoonKeur
anoniem
Bouwkeuring in blaricum
27 juni 2024
Beoordeling

Geen idee hoe hun kundigheid is.
Wat wij wel weten is dat je even goed over hun voorwaarden nadenkt.
Wij hebben de inspectie moeten cancellen ivm pand uit de verkoop gehaald.
Kregen een factuur van 199 euro ex BTW !! ( voor niks dus ! )
Ondanks aangegeven dat wij bezig zijn met nieuw pand - geen flexibiliteit helaas !

WoonKeur
Krivorucsko
Bouwkeuring in Heycoplaan, Breukelen
25 juni 2024
Beoordeling

Ik werd opgelicht door Woonkeur. Ze hebben geen opdracht uitgevoerd naar wel 200 eur in rekening gebracht. Telefonisch ID afdeling administratie niet bereikbaar. Ze weigeren om de situatie uit te leggen en hebben na een week een incasso bureau ingeschakeld. Dit is de slechtste ervaring in mijn leven.

WoonKeur
Bust
Bouwkeuring in Rapenlandstraat, Eindhoven
24 juni 2024
Beoordeling

Plus: jongens die langskwamen waren secuur en netjes.
Con: bedrijf laat je in de extra kosten lopen door vage omschrijvingen en zich niet te houden aan de afspraken. Wanneer je ze hierop aanspreekt dan wordt je indirect bedreigt met opmerkingen, zoals vroeger MMA gedaan en we lossen conflicten "mano-a-mano" op.

WoonKeur
Anoniem
Bouwkeuring in Dirksland
24 juni 2024
Beoordeling

Rekenen andere bedragen dan vooraf duidelijk afgesproken. Zoek een ander bedrijf!

Contact opnemen over de factuur? Meerder malen gedaan, de claim dat alles van te voren besproken word per telefoon is helaas niet waar.

Zie reactie hieronder van Ilse:
Wij hebben geconstateerd dat u reeds een negatieve beoordeling over ons bedrijf heeft geplaatst. Hierdoor hebben wij besloten niet verder in gesprek te gaan betreffende de factuur.

Dus om een slechte recensie kan je helemaal niet meer in gesprek. Jammer!

WoonKeur
Thv
Bouwkeuring in Stationsgebied, Zeist
21 juni 2024
Beoordeling
WoonKeur
Pronk
Bouwkeuring in Schoutenstraat, Alkmaar
21 juni 2024
Beoordeling

Prima rapport opgemaakt Kosten vielen wel tegen. Zou verwachten dat je bij een keuring die toch flink duur was buiten een pdf rapport ook een rapport op papier zou ontvangen.

WoonKeur
Lubbersen
Bouwkeuring in Brachterzijde, Sint Joost
21 juni 2024
Beoordeling
WoonKeur
Rijks
Bouwkeuring in Prins Mauritsstraat, Zwolle
21 juni 2024
Beoordeling
GE-Vastgoed
Preda
Bouwkeuring in Weidebloemstraat, Berkenwoude
14 juni 2024
Beoordeling

Op korte termijn ingepland, degelijk rapport opgesteld en een dag later opgeleverd! Prima werk!

Volgende beoordelingen worden geladen...