Nieuwste beoordelingen voor Bouwkeuring

WoonKeur
Van Houten
Bouwkeuring in Beukenstraat, Gendringen
12 september 2022
Beoordeling

Goede communicatie en snel geregeld .

WoonKeur
Steven
Bouwkeuring in Marco Poloroute, Almere
12 september 2022
Beoordeling

Ik zou geen review achterlaten omdat ik heb geleerd dat als je niets positiefs kan zeggen je maar beter niets kan zeggen. Maar aangezien het wordt gevraagd bij deze:

De keuring opzicht was oké.
De afhandeling was 0. ik wacht nog steeds op mijn rapport.
ik krijg een factuur met extra kosten.
deze extra kosten zouden zijn voor extra advies.
Nu ik vraag wat dit extra advies zou zijn,
krijg ik hele nare mailtjes terug en dreigingen met duurwaardes.

Vervolgens bij vraag waar ik een klacht kan indienen tegen de contactpersoon.
werd ik nogmaals bedreigt met laster, er zou een webpagina worden aangeschaft met mijn naam en daar zouden dan leugens over mij verspreid worden.
De persoon in kwestie zal ik niet noemen maar deze is een hele slechte representatie van uw instantie.

Hierdoor zou ik jullie instantie echt nooit aanbevelen.

WoonKeur
xxx
Bouwkeuring in 3e Kekerstraat, Amsterdam
12 september 2022
Beoordeling
WoonKeur
Spithorst
Bouwkeuring in Zacharias Jansenstraat, Middelburg
12 september 2022
Beoordeling

Zonder overleg de offerte in kosten verdubbeld. Vervolgens geen fatsoenlijke klantenservice

WoonKeur
Holtkamp
Bouwkeuring in Boorn, Zwolle
9 september 2022
Beoordeling

Zeer vriendelijke keurder, prima keuring.

WoonKeur
Van der Geest
Bouwkeuring in Pieter Kiesstraat, Haarlem
5 september 2022
Beoordeling

Slecht!!! Heb een klacht ingediend maar nooit meer iets van gehoord

WoonKeur
Kleine
Bouwkeuring in Wester-hoog, Midwoud
5 september 2022
Beoordeling

Correct en volledig uitgevoerd volgens afspraak.
Hele aardige inspecteur met verstand van zaken.
Geen minpunten.

WoonKeur
De Jong
Bouwkeuring in Loosdrecht
25 augustus 2022
Beoordeling

Snelle afspraak kunnen maken, te laat bevestigd ontvangen waardoor geen duidelijk overzicht van de bijkomende kosten. Ook tijdens de keuring is dit niet goed gecommuniceerd.
Rapport ziet er duidelijk uit.

WoonKeur
Spaandonk
Bouwkeuring in De Stille Wille, Oost West en Middelbeers
25 augustus 2022
Beoordeling

Na een dag geannuleerd. Wel 199 euro afrekenen. Een beetje flexibeler met annuleren zou het bedrijf sieren. Bij dag voor keuring annuleren dan een bepaald bedrag rekenen. Ik bedoel het is maar een administratieve handeling.niks voorrijkosten gemaakt of zo. Voor ons geen tweede keer meer bij dit bedrijf.

WoonKeur
Antonio
Bouwkeuring in Claus van Amsbergstraat, Amsterdam
25 augustus 2022
Beoordeling

The assessor was asked to provide more information, and it’s been one month and contacted many times, but once you pay, they don’t care.
The report was ok, but what discussed and all the photos taken were not in the report.

Volgende beoordelingen worden geladen...